500pcs Guld Folie Tak Kraftpapir med Runde Klistermærker Etiketter Gave Pose/kasse DIY Dekoration Brevpapir, Klistermærker

kr29.92
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

RM2931504164366516

500pcs Tak for at Støtte Min Virksomhed Kraft Klistermærker med Guld Folie Runde Etiketter Klistermærke til Lille Butik med Håndlavede Mærkat

Materiale : papir

Form : rund

Størrelse: 25mm/1 tomme

Packing liste: 500pcs en rulle

Produktanvendelse:

Tak fordi du mærke klistermærker er perfekt til alle lejligheder, såsom fødselsdag, takket give, Jul, nytår, Jubilæum, Bryllup, Eksamen, Kunde, Leverandør, Påskønnelse begivenheder Forælder.

Disse klistermærker er perfekt til at udtrykke din taknemmelighed for kunde-leverandør, virksomhed, venner og familie.

Perfekt til at tilføje et særligt touch på en kuvert, forsegle eller til pynt-kort og scrapbog sider, håndlavet emballage.

Disse tak label tags vil gøre din gaveæske mere smuk på en enkel måde.

Vær opmærksom på at denne 1.Husk at skrive din rigtige adresse, Postnummer, telefonnummer,Ellers er i stand til at sende pakken 2.Hvis du ikke har modtaget pakken, måske pakken på dit lokale posthus, kan du tage det op, fordi nogle steder er ikke sendt! 3.nogle produkter titel er skrevet 6stk eller 8stk, men hvis der er en enkelt kun kan købe indstillinger, hvis du købte netop modtaget en, det er umuligt at få 6stk eller 8stk,fordi prisen ikke er den samme, kan du være sikker på at se klart, inden du køber, fordi antallet af titlen er ikke lig med antallet af køb 4.Hvis du køber 100pcs,bedes du kontakte os for at ændre den pris,vi har en rabat til dig .Paymet og tilbagebetaling 1.www.ddci.dk vil kontrollere din betaling inden for 24 timer,når du er færdig,vil vi sendte pakken så hurtigt som muligt. 2.Den refusion, der er forårsaget af for annullering, refusion aftale , behøver det tager 7-10 arbejdsdage at nå din konto.Om shipping 1. Alle pakker vil blive sendt, når din ordre inden for 4 dage , og de vil være alle, der kan spores. 2. Efter pakken er sendt ud, vil det blive ukontrollabel.Vi sætter pris på, kan du tålmodighed til at vente på pakken,og vi vurderer leveringstid er 15-35 dage for de fleste lande (undtagen Brasilien) 3. Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skatter eller MOMS på told af købers land. 4. Hvis du ikke modtager pakken inden for 50 dage, bedes du kontakte os.Vi vil sende en søgning med shipping agent.Hvis der i løbet af 60 dage (90 dage for Brasilien) du ikke modtage pakken, vil vi udstede fuld refusion til dig.Feedback-1.vi er afhængige af din tilfredshed som vores succes,derfor er din feedback er absolut vigtigt for os.

  • Alder: >3 ÅR
  • Model-Nummer: mærkat
  • Størrelse: 2.5cm
  • Mærke: DDAYUP
  • Form: RUNDE
  • Materiale: Papir

Tags

Tags: saks hove, scissor 7 kasho, tilhænger butik, scion tc hættetrøje, tilhænger sjovt, støttende toppe, scirocco hamber, scishion 81 boks, sada kamera bil.

Anmeldelser