Bånd kinesio, skønhed og sundhed, bånd, body tape, for kroppen, kropspleje, for kvinder, for mænd, kosmetologi, Korea

kr72.04
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Præsenterer vi dig for de mest forventede nyhed af 2020-verdens første silke tage-på ansigt BB ansigt tape med bløde lim og udførlig brugsanvisning på russisk!

Tryk på tap for ansigtet BB ansigt tape er brugt i æstetisk kosmetologi for facial Oval modellering, udjævning alder og rynker, genskabe hudens elasticitet, forbedre mikrocirkulationen, og blodforsyningen til ansigtsservietter.Princippet for handlinger af ansigtet tage BB ansigt tape er baseret på afslapning af ansigtets muskler, der er involveret i Efterligner, den spasmity, som fører til dannelsen af folder og rynker.Men, i modsætning til Botox (ууу), tage-ups ikke lamme musklerne, hvilket fører til krænkelse af blodcirkulationen og dannelsen af ødem, og genskaber den tone og løser musklerne i en afslappet tilstand, øge interfabric plads, en forbedring af blodforsyningen og bidrage til at fjerne overskydende væske.

Korrekt pålagt tage for pålydende BB ansigt tape aktivt stimulerer hudens receptorer, som positivt påvirker subkutane væv strukturer, som skaber forudsætningerne for en normalisering af fysiologiske processer i beskadiget væv og genoprette normen af muskler.Efter bestået kursus i ansigtet test (14-21 dage), muskel hukommelse er dannet, ansigtet bliver brugt til den afslappede tilstand, og ny position af musklerne.Fordele ved at bruge

Den tråd af silke, tage-ups for ansigtet af brand bbalance tape er udviklet af førende koreanske behandlere og er lavet af høj-kvalitet kunstig silke, viskose, på grund af, som disse virksomheder har en række funktioner: Takket være de tyndere end bomuld materiale, silke tage-på ansigt BB ansigt tape har bedre greb og mere stram pasform til huden, på grund af, som det maksimale resultat er opnået, fra anvendelsen af tage i området for ansigt og hals.Hertil kommer, at fordelene ved silke tage-ups omfatter lettere og mere behageligt fjernelse af tape fra huden.På overfladen af tage, er allergivenlig lim af med en blød formel, der er designet specifikt til anvendelse i kosmetologi, takket være hvilken, silke tage-ups BB ansigt tape er ideelle for æstetiske ansigt rive, for folk med særlig følsom hud, samt for børn og ældre.Høj kvalitet Rayon, som tage-ups til ansigt BB ansigt tape er lavet, er kendetegnet ved øget luft permeabilitet.Hertil kommer, at det er meget behageligt at have på og giver en lille følelse af kølighed.Den glatte overflade materiale har en lille skinne, tak, som disse Kinesio tage vil se meget godt ud på din hud.Certificeret Teeps til ansigt BB ansigt bånd adskiller sig fra mange analoger præsenteret i den russiske og internationale markeder, ikke kun premium kvalitets materialer, men også praktisk at bruge.Hver rulle er pakket i individuelle emballage med specielle slidser for cost-effektivt forbrug.Inde i den pakke, du vil finde detaljerede instruktioner i russisk, som indeholder den mest effektive, trin-for-trin-ordninger for at udglatte rynker, dobbelt hage forebyggelse, fjernelse af ødem og komplekse arbejde med hele ansigtet, samt udtømmende oplysninger om reglerne for anvendelse Kinesio teipov i æstetisk Taiping.Produkt

Hver bbalance ansigt tape pakke indeholder silke Kinesio tage med bløde lim, specielt designet i Sydkorea for æstetiske ansigt og hals rive, 5 cm bred og 5 m lange.I tillæg til disse tag-ups i vores online butik, kan du også købe 2,5-bredt Silke ansigt take-ups CM, samt ansigt take-ups af økologisk bomuld, der er egnet for de fleste typer af programmer på ansigt og hals-området.

I det øjeblik, den 5 cm brede BB ansigt Tape Ansigt silke tage-ups er præsenteret i 4 farver: beige, lilla, pink og blå.BB ansigt tape serie af silke tage-ups er også perfekt kombineret med bomuld ansigt take-ups og Kinesio tage-ups til følsom hud bbtape Lite.

  • Oprindelse: KR(Oprindelse)

Tags

Tags: kinesio, 3 m scotch, foulard marque, skønhed blender sæbe, beuty kvinder, lux tørklæde, leagu af legend, facial chin lift, kinesio tape, Sport tape.

Anmeldelser

Rylova 1984
2021-02-07
5/5
Delivery fast, from Moscow Silk, Korea, was looking for a long time. Good price. Used for the first time. Left for three days (I know that you can not, risked) the effect is amazing, did not expect. They shoot perfectly, easy redness for several minutes. The nose sponge generally disappeared, the oval of the face is super, no longer pull. The effect is 5 hours, but this is the first application. On the neckline, the creases of course did not disappear, but the skin was younger. Recommend. Thank you seller! Definitely 5 stars.