Aluminium Legering Kamera Håndtag Greb Ost Mount 1/4" Skruer DSLR-Kamera Bur Beslag Video Lys kan Stå Håndholdte Stabilizer Holder

kr145.62 kr133.97
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Mere end 10 Stykker Logo, der kan Tilpasses

Vi er direkte fabrik ( Bedste pris ,Høj kvalitet ,God service) Feichao Aluminium Legering Kamera Håndtag Greb Ost Mount 1/4" Skruer DSLR-Kamera Bur Beslag Video Lys kan Stå Håndholdte Stabilizer Holder Fotografisk Studie Udstyr

Funktion:

1).Grebet er fremstillet af aluminium ,meget solid og holdbar.leveres med en standard 1/4"-20 hangevind hoved, der er kompatible med enheder med standard 1/4" gevind hul.Der er mange 1/4"-20 til 3/8"-16 gevind hul på håndtaget.

2).Den nye Photography and Cinema Pistol Greb er det eneste kamera håndtag, greb til rådighed med en bred platform.Den store plastik støbt håndtag gør det nemt at arbejde med små kameraer, mere ergonomisk og stabil, når der optages video.

En gummi platform forhindrer skred, når kameraet er monteret på scenen ved hjælp af standard 1/4"-20 gevind stud.

Mærke: Feichao

Produkt navn: håndtag med 1/4 skrue

Produktets farve: sort

Materiale: aluminium legering

Netto Vægt: ca 110g

Produkt Højdepunkter

• For At Overvåge Og Flash Lys

• Passer Til 1/4" Gevind Hul

• Med Forskellige gevindhuller på Håndtaget

• Materiale: Aluminium Legering

Pakken indeholder:

1 x Aluminium legering kamera Håndgreb

Check venligst nedenstående importmant oplysninger for at tilpasse:

Varm Tip:

1, Logo tilpasning skal være etableret uden inddragelse af ophavsretten.Hvis der er eventuelle operationelle vanskeligheder i den periode, vi håber, købere kan forstå og hjælpe med annullering af ordren.

2, Hvis de anmoder om det Logo, der kan Tilpasses-Service, Bedes du gøre, for at flere end 10 stykker, og giv Logo Mønster og din idé på opslagstavlen.

3, MOQ af brugerdefinerede logo er 10pcs, vil vi kun sender varer med logoet, hvis mængden er under 10stk.

4, Vi håber at være tilfreds med køber, kan vi kontakte kunden flere gange, hvilket resulterer i en længere ordrebehandling tid.Hvis dette sker, håber vi, at kunderne kan hjælpe os med at udvide for tiden.

Logo Position: Effektiv billedet som reference (hvis du har brug for et andet sted, er du velkommen til at os besked)

Udskrivning Metode: Laser-Mærkning (hvis du har brug for en anden metode, er du velkommen til at os besked)

Fil til Udskrivning anmodning: Bemærk venligst at sende billeder til os (original format .pdf, .ai, .cdr)

MOQ: Over 10 Stykker (Hvis det er store mængder, vi vil give dig et mere tilfredsstillende citat)

Hvis du har nogen krav eller ideer, er du velkommen til at kontakte os.

1. Alle prisen inkluderer ikke eventuelle skatter eller ekstra gebyrer.Vi er ikke ansvarlig for problemer forårsaget af fortoldning.

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter den Forventede Levering af forsendelsesmetode, bedes du kontakte os på forhånd.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.

(Bemærk venligst, at vi ikke kan beslutte dine beslutninger for at vælge shipping metoder, som betyder, at du skal kontrollere omhyggeligt, med den skønnede leveringstid og lover levering tid) Din tilfredsstille er vores højeste prioritet!

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.ddci.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

  • Model-Nummer: F35961
  • Pakke: No
  • Mærke: FEICHAO

Tags

Tags: ulanzi video-lys, kamera-grip håndtag, greb, 10 dslr-kameraer, kamera stabile, karburator cb, beslag dslr, godox stativ, gulvlampe led, pau selfie.

Anmeldelser