Holdbart Glasfiber Camping Telt Stang Barer for Dobbelt Telte Støtte Stænger til Fortelt Rammer Kit Til Telt Tilbehør

kr54.63 kr36.60
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Holdbart Glasfiber Camping Telt Stang Barer for Dobbelt Telte Støtte Stænger til Fortelt Rammer Kit Til Telt Tilbehør

Beskrivelse:

Dette er multi afsnit sammenklappelig teltstangen, omfatter omfatter 1 stang som er adskilt i 4 segmenter.Det er robust, anti-rust , høj-elastisk styrke varmebestandigt og holdbar.Hvis du er på udkig efter høj kvalitet teltpæle, vores produkt er dit bedste valg!

Funktioner:

Lavet af glasfiber, robust, anti-rust , høj-elastisk styrke varmebestandigt og holdbar.De spidse hoved design er velegnet til bløde steder, såsom jord, eng, osv., som gør det let at være fast til jorden.Kan bruges som reservedele eller reservedele, hjælper dig til hurtigt at udskifte ødelagte eller beskadigede teltpæle.Flere sektioner sammenklappelig teltstangen, omfatter 1 stang som er adskilt i 4 segmenter.Pladsbesparende, bærbare, let og nem at bære.

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: Glasfiber

Vægt: Ca. 123g

Farve: Sort

Rør Diameter: Ca. 8mm / 0.31 in

Samlet Længde: Ca. 180cm / 70.87 i

Velegnet til 2 * 2m dobbelt telt

Pakken Indeholder:

1 * Teltstangen

Om betaling:

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på www.ddci.dk behandles af Alipay.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Tilbagebetaling:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.ddci.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: 3 - 4 Personers Telt
  • Tilbehør Type: Telt Krog

Tags

Tags: glasfiber stang, pole camp, haven pole hætte, rammen telt, sgodde vandring polakker, glasfiber stang, pole telt, naturehike teleskopisk teltstangen, titanum telt pind, polakker europæiske.

Anmeldelser

Suka2390
2020-09-09
2/5
Real Rod thickness 6,5mm, sorry, bought as a repair kit for 8,5mm. Now just throw it away.