Gratis forsendelse 4STK våd diamant great wall form segmenter for 18-350 mm diameter diamant-våd-core bits segmenter reparation og udskiftning

kr30.66 kr28.20
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

kanalen Specifikationer: Produkt Navn: diamant-segmenter Størrelse:23*10*3.5 mm Materiale Metal, Diamant Partikler Farve:Grå Segment: fladskærms segment nedenfor 51 mm diameter ; great wall segmenter ovenfor 51 mm diameter.Matchende ovennævnte diameter våd diamant kerne bits.

Ansøgning:

Vid udstrækning anvendes til udskiftning af brugte segmenter på diamant kerne bits, bor til boring armeret beton og andre hårde materialer kerneboring, som air condition anlæg, ledningsnet,høj måde, vejskilte,broer, lufthavne for høj hastighed boring.

Relaterede Produkter: Produkt vis

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen .Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12 - måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

 • Materiale: Diamant
 • Størrelse: 23*10*3.5mm
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • ANTAL: 4stk
 • Item: Segmenter for kerne-bits
 • Anvendelse: til udskiftning af brugte segmenter på diamant kerne bits
 • Model-Nummer: VD-DB-SG231035
 • Mærke: NoEnName_Null
 • DIY-Forsyninger: Vvs
 • Længde: 23*10*3.5 MM
 • Bruger: Murværk Boring
 • Type: Core Drill Bit

Tags

Tags: great wall steder, hover, klingen diamond, strømforsyning til boremaskine, great wall radio, beton bor, drill bit, h6 haval, bit sæt, afprøvet forstner bit.

Anmeldelser

Soldierboy219
2020-12-12
5/5
Sent and came segments quickly. As I try, I will add a review.
00popo00
2020-09-07
5/5
классные.
Oragazmus66
2020-12-12
5/5
Sent and came segments quickly. As I try, I will add a review.