300ML Afgørende Aroma Olier Diffuser 5V Elektriske Luftfugter Træ, Korn Farverige Lysende Luft Luftfugter USB Mini Tåge Kaffefaciliteter

kr33.48 kr22.44
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Bullet Punkter:

1、Aromaterapi Enhed: den æteriske olie diffuser er en fantastisk multifunktionel aromaterapi enhed, som ingen anden, du nogensinde har brugt.Det har en stor 300ml vand tank, nem at rengøre.

2、i høj Grad Forbedrer luftkvaliteten: ud over at kunne bruges i aromaterapi, dette væsentlige olie diffuser virker også som en luftfugter.Bruge det til at forbedre luftkvaliteten og atmosfære af dit kæledyr, hus, dække op i røg, lugt og beskytte din familie fra alt for tør luft, støv og meget mere.

3、Premium Kvalitet Materialer: Når det kommer til vores premium æterisk olie diffuser, er vi sikre på, at vi bruger noget, men den samme høj kvalitet, sikker og miljømæssig PP materialer, der er brugt - den sutteflasker som state-of-the-art produktion og streng kvalitetskontrol.

4、En Stor Gave til Alle: Hvis du er på udkig efter en sød og praktisk gave, du kan stoppe ser Denne fantastiske aromaterapi æteriske olie diffuser er en tankevækkende og brugbar gave, som alle kan være nyttigt, at alle kan drage fordel af.lide, det er et kæmpe hit!

5、Pakken Indeholder: Denne pakke indeholder 1 x luftfugter, 1x manual og 1 x USB-kabel, luftfugter kan understøtter nem betjening.

Funktioner:

1. Før du tænder på, så sørg for at der er nok vand i tanken, er dette produkt ikke være tændt i tilfælde af mangel på vand.

2. Spray del kan ikke være nedsænket i vand eller skylles under vandhanen, ren med en fugtig klud eller en våd svamp.

3. Tilsæt vand, må ikke overstige vandlinjen, så de ikke er til at flyde over, det skal sikre, at der er vand nok i vandtanken.

4. Udskifte vandbeholderen dagligt for at sikre, at anvendelse af frisk luft i lokalerne.

5. Et perfekt 7-farve, nat lys fra denne aroma diffuser kan skabe en afslappende og romantisk atmosfære.

Specifikationer:

Navn: Mini-USB-luftfugter

Størrelse: om 110x115mm/4.33*4.53 tommer

Vægt: ca 150g

Kabel længde: ca 1m/39.37 tommer

Vand kapacitet: 300 ml

Skønhed: opfrisker huden og kan tages som et skin care, holde huden fugtig

Dekoration: vælg det lys du kan lide at gøre rummet romantisk og glad, med god duft

Befugtning: tilfører fugt til luften i rummet i løbet af sommeren og vinteren

Rene: neutraliserer statisk elektricitet

Relief: aroma terapi, lindre stress

Packing Liste:

1 x Luftfugter

1 x Manual

1 x USB-Kabel

Bemærk:

1. Du er nødt til at trykke på kontakten igen, hver to timer.

2. På grund af problemer med lyseffekter og vinkler, der vil være visse tolerancer, der er i produktet, bedes du forstår.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Tags

Tags: aroma diffuser elektrisk, systemet luftfugter hjem, brænder aroma lampe, hjem størrelse luftfugter, olie diffuser elektrisk lampe, olie diffuser el-bærbare, duft lampe wa, diffuser elektriske olie, luftfugter hjem, elektrisk aromatizer diffuser.

Anmeldelser