MISOU er Egnet Til Xiaomi Mijia MI Luftrenser Filter 2S/3/3H/Pro til At Fjerne Haze Og Formaldehyd Forbedret Version

kr116.37 kr101.23
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

BEMÆRK

*Den MISOU filter element er ikke den oprindelige Xiaomi filter element, og der er ingen RFID-chip i bunden. *Ikke-originale filter elementer, der er lettere i vægt, men påvirker ikke effekten af at fjerne haze og formaldehyd.Den antibakterielle version kan dræbe bakterier og skimmelsvampe i luften. *Den 1. - og 2 generationer af renseanlæg ikke har en skærm, og RFID opdagelse modul, og de skal nulstilles manuelt, når installationen. *Dette filter element, der er installeret i 2/3/3H/Pro vil vise den Kinesiske "skal Du installere ægte filter element" (den Europæiske version viser engelsk)

Dobbelt muligheder

Kraftig rensning

Sterilisation sats af importerede H12 filter>99%

Importeret composite filter papiret er miljøvenligt og smagløst, med tydelige folder, renere luft, og længere levetid.

Smog fjernelse økonomi-version

I tillæg til formaldehyd antibakteriel version

Filter-element nulstil

At løse det problem, at den renser ikke kan genkende *Efter udskiftning af filter element, trykke på og holde knappen på bagsiden af kroppen til 6 sekunder.Efter at have hørt "DiDiDi" prompt, filterelementet er nulstillet med succes.Purifier genstarter gang livet af filterelementet. *Fordi MISOU er en tredje part, der kan tilpasses filter element.Efter purifier 2S/3/3H/Pro, nulstilles filter element af luftrenser, den tekst, der vises i billedet vil vises.Den Europæiske version viser engelsk.

Patentbureau, certificering, sikkerhed og miljøbeskyttelse

Tyk emballage, flere beskyttelse

  • Type: Luftrenser Dele
  • Model-Nummer: MISOU
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Tags

Tags: xiaomi mijia 3, xiaomi mi luftrenser 3 h, xiaomi luftrenser 3 3h filter, xiaomi mi luftrenser 3h pret, luft filter til at rense, xiaomi 3h filtr, air pro xiaomi, xiao mi luftrenser 2, plakat haj, xiaomi mi luftrenser pro eu filter.

Anmeldelser