Unisex Cykel Refleksvest, Åndbar Sikkerhed Vest Trafik Natarbejde, Der Kører Høj Synlighed Reflekterende Jakke

kr31.21 kr24.95
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Unisex Cykel Refleksvest, Åndbar Sikkerhed Vest Trafik Natarbejde, Der Kører Høj Synlighed Reflekterende Jakke

Funktioner: 1. Elastisk, skuldre med justerbar livvidde. 2. Med 360° refleksion og synlighed, har det høj reflektivitet ved nat og høj synlighed i løbet af dagen. 3. Reflekterende bælte vest med nem justering, der er egnede til forskellige typer krop og legeme typer. 5. Kan bruges til løb, gang, cykling, vejbygning, nat byggeri, konstruktion, sanitet, tankstationer, havne, dokker og parkeringspladser osv. 6. Denne reflekterende remmen er for både mænd og kvinder, af høj kvalitet Velcro, let at sætte på og tage af.

Specifikation: 4x1.5cm: refererer til den bredde 4 cm elastik og bredde på 1,5 cm reflekterende film.Materiale: elastisk gjord, høj-lys reflekterende film

Pakken indeholdt: 1* Cykling Sikkerhed Reflekterende Vest

Betaling

1)Vi accepterer Alipay.West Union,TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling proces ESCROW.

2)Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3)Hvis du ikke kan tjekke ud umiddelbart efter auktionen tæt,vent et par minutter, og prøv igen Betalinger.

Bemærk: Hvis du har besluttet at købe denne vare,bedes du betaler så hurtigt som du kan,så kan vi sende det til dig hurtigere.

Forsendelse-Garanti

12 måneder fremstilling er begrænset garanti for defekte produkter.

Hvis du ønsker at sende tilbage den defekte produkter,bedes du først kontakte os og sende os billeder eller video,vil vi diskutere den metode til at løse dette problem med dig.

Bedes du sende den defekte produkter inden for garantiperioden prriod.

Vi vil sørge for de produkter, der er fuldt beskyttet i levering, når emballage,og vi vil gøre vores bedste for at undgå beskadigelse under transport.

100% Ægte Billede.

Om Told

Dette afhænger af Told i dit land, kan du blive opkrævet told og afgifter for noget, der er købt online.Køber har selv ansvaret for brugerdefinerede skatter.Men normalt behøver du ikke at beskæftige sig med dette problem.

Tilbagebetaling Tilbage

1), har Du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage,det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er ingen UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2) Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer,specifik årsag til returnering

3) Vi vil refundere DIN FULDE WINNIGN budbeløb,efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet,NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.ddci.dk.ELLER,du kan vælge at få en erstatning.

4) Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.?

Feedback

1) Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2), Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling,vi sincerel inviterer dig til at forlade positive tilbagemeldinger (Fem Stjerner) til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut,men dette 1 minut har meget afgørende betydning for os.

3) skal Du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!

  • Stof Type: Oxford
  • Model-Nummer: Cykling Sikkerhed refleksvest VÆRE-VE18001
  • Materiale: Polyester
  • Passer til: Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Funktion: EL Blinkende
  • Køn: MÆND

Tags

Tags: hej vis arbejdstøj, brathable vandring jakke mænd, led-vest, rapha vest, anti reflekterende jakke, reflekterende kører har, motorcykel sikkerhed vest, orange sikkerhedsvest, cykling reflekterende metal, nationale arbejdsgruppe vest.

Anmeldelser