Hot Salg 5M Nitter Gardin Bånd 40 Ringe Tilbehør Syning Sølv Gardiner, Persienner Ny

kr61.80 kr44.51
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Ny Type Nitter Gardin Bånd

I Prisen Med Tape Kan Justerbare Få Mere Længde

Eller I Forbindelse Med Andre Gardin Bånd

Længde Egnet Til 35mm Polakker Eller Mere

Brug Bekvemmelighed Da Der Ikke Behov For Værktøjer

Velegnet til Stue, Soveværelse, Badeværelse, Spisestue, Legerum for Børn, Børns Soveværelse, Hjem, Kontor/Studie, Udestue, Bryggers/vaskerum, Entre, Veranda.

Tape Længde:5m

Farve: Hvid

Materiale: Polypropylen

funktion 1: inkluderet med tape

Funktion 2:1 Meter Med 8 Ringe

Ring Størrelse: 38mm(Inde) 55mm (Udenfor)

Bånd Bredde: 80mm

Denne Liste omfatter:

1 x 5M Nitter Gardin Bånd 40 Ringe Tilbehør Syning Sølv Gardiner, Persienner Ny

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi har ingen garanti leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.

Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.

Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.

Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.

Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12monthfree vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for costsof de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.

Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.

Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Gardin Polakker, Spor & Tilbehør

Tags

Tags: gardin ring klip sølv, Hot Salg, snørehul tape, gardin krogen tape, tulle trække plisseret bånd, dør gardiner, gardin indehaveren magnet, gardin læg tape, gardin til live, gardinstang.

Anmeldelser

Misa Santorova
2021-02-05
5/5
It has arrived in Spain in 7 days! 100% satisfied and 100% recommended. Thank you