Original Schweizisk Swatch-Ure Armbåndsur Damer/Mænd Unisex Ure Luksus Top Mærke Sport Fasion Vandtæt Ure Kvarts

kr551.20 kr518.15
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

100% Original, Schweiziske Mærke Mænds/kvinders ur, Dag og dato display Plast og silikone.Urværk vandtæt op til 30 meter.

- Swatch SUOB702 Nye Gent-serien har 41.00 mm bredde, 47.40 mm højde, 9.85 mm tykkelse og 3 bar vandafvisende funktion.Det har Quartz ETA maskine.Visning af dato og ugedag.Organisk glas med rengøring funktion, når ridset.Let, komfortabel håndtering takket være den robuste plast krop og soft-touch silikone rem.Meget simpelt design, med sort urskive farve, sort indekser, sekunder, minutter hånd og timeviseren.Du kan vælge den dag og tidspunkt, når du trækker i håndtaget til indstilling til den første position og den tid, når du trækker i håndtaget til indstilling til den anden position.

- se SUOB702 Nye Gent-serien har 41.00 mm bredde, 47.40 mm højde, 9.85 mm tykkelse og 3 barer vandafvisende funktion.Det har Quartz ETA maskine.Visning af dato og ugedag.Organisk glas med rengøring funktion, når ridset.Let, komfortabel håndtering takket være den robuste plast krop og soft-touch silikone rem.Meget simpelt design, med sort urskive farve, sort indekser, sekunder, minutter hånd og timeviseren.Du kan vælge den dag og tidspunkt, når du trækker i håndtaget til indstilling til den første position og den tid, når du trækker i håndtaget til indstilling til den anden position.

- Swatch SUOB702 er en Schweizisk lavet af høj kvalitet, armbåndsur.For over tredive år, Swatch har produceret fremragende ure, der inspirerer selvudfoldelse, kreativitet og stil.At tilbyde et produkt af denne kvalitet til meget attraktive priser, gør brandet næsten uovertruffen.Dens design kan bæres med næsten alt, det er en model, der passer til folk i alle aldre, til alle stilarter og budgetter.Brand, som har hundredvis af modeller, har ure til kvinder, mænd og børn.Swatch har aldrig mistet sin popularitet rundt om i verden med sin permanente kvalitet, behagelig brug, avanceret teknologi i produktionen.Det har udført mange nyskabelser, siden dens første år.Sport er en vigtig del af Swatch identitet.Det giver alvorlige støtte, som sponsor for mange sportsgrene.

Du kan se Swatch SUOB702 ur model, pris og betaling valg fra vores side og købe med tillid. 100% kundetilfredshed.

Alle vores ure er

- Helt Nye –

- 100% Ægte –

- I Den Oprindelige Præsentation Box

- Omfatter Producenter Garanti -

- Vi vil gennemteste og omhyggeligt pakke og sende tracking nummer.

- Alle varer er helt nye og passere kvalitetskontrol.

- Alle varer er i god stand, før de er afsendt.

- 12 måneder garanti for defekte varer. (Ikke herunder varer, der er beskadiget og / eller misbruges efter modtagelsen)

- at sikre, at de nye varer og forsendelse i god stand.

* hvis du har andre spørgsmål, kan du efterlade en besked til os.Din tilfredshed er vores eneste udøvelse.

1. Ordren skal være skrevet i den korrekte adresse, postnummer , Som er at sikre, at din pakke er en meget kritisk information.Hvis du ikke indtaster den korrekte postnummer, vil det føre til at din pakke ikke kan leveres, kan vi ikke påtage sig noget ansvar.

2. Den rækkefølge oplysningerne skal være skrevet korrekt, det Fulde navn på Modtager af den adresse, som skal være nøjagtigt, skrevet Af en bygning eller et hus-nummer , adresse, er at sikre nøjagtigheden af levering af vigtige links.Sørg for ikke at skrive en forkortelse for modtagerens navn.Hvis købet ikke følge butikken for at oplyse korrekte oplysninger, kan vi ikke påtage sig noget ansvar.

Tid forsendelse til Europa, Mellemøsten: 14-30 dage

Tid forsendelse til Canada 22-40 dage

Tid forsendelse til Usa 18-28 dage

Tid forsendelse til Chile:20-25

Tid forsendelse til Brasilien: 24-36

Argentina, Peru, Mexico, Honduras, ungarn, Uruguay, Indien, Afrika 24-50 dage.

Andre lande: Ikke mere end 18-45 arbejdsdage.

Levering Over 200 Lande.

Bemærk: (nogle gange er de ku forsinkelser pakkerne)

 • Stil: Fashion & Casual
 • Sag Materiale: Harpiks
 • Bandet Materiale Type: Silikone
 • Sagen Tykkelse: 9.85 mm
 • Mærke: SWATCHTIME
 • Dial Diameter: 41mm
 • Oprindelse: CH(Oprindelse)
 • Model-Nummer: SUOB165
 • Vandtæthed Dybde: 3Bar
 • Bevægelse: KVARTS
 • Certificering: ROHS
 • Lås Type: Spænde
 • Sag Form: Oval

Tags

Tags: smartwatch, lige officiel, mænd se handling, brand luksus kvinde, pagani se, smart ur, mænd ser, msfts michael kors, kvinde gucci, store runde.

Anmeldelser

Margorita27
2021-01-22
3/5
the watch finally arrived today.
Whit2oo8
2020-12-30
2/5
The product came with the broken box and back came with a plastic attached. I don't get the feeling it's new.
Denis Buravcov
2020-12-30
5/5
Great goods! Original, I advise this seller!