JO-Q10E 30cm Tdoll Tilbehør 1/6 Kvindelige Krop 12" Flexible Action Figur Dukke Toy 1/6 Skala Kvindelige Figur Krop Dropshipping

kr162.17 kr95.71
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Beskrivelse:

Den indre skelet ankeret af sømløse krop system er lavet af holdbart rustfrit stål for at modstå holdbarhed uden at det bliver let beskadiget eller ødelagt.Hvert armatur har 28 point af artikulation, ved hjælp af bold-til-ende-system, der giver maksimal fleksibilitet og bevægelighed.Hver samling er designet til at bevæge sig frit og i overensstemmelse med 90% nøjagtighed menneskelig bevægelse.Med den mindste indsats, de organer, der er i stand til at gøre utallige dynamik udgør at efterligne den holdning, kropsholdning og energi af enhver karakter.

Stål metal armature er omviklet med en ikke-giftig-miljøvenlig medicinsk-grade materiale, der er specielt udviklet til Phicen organer.Materialet indeholder holdbar, anti-revner kvaliteter, der er let at rengøre, men ikke let at plette eller farvestof.Hertil kommer, hud tekstur er designet til at levere en taktil oplevelse af ægte hud.

Mens bygget til holdbarhed, problemfri krop er IKKE et stykke legetøj - det er et sofistikeret 1:6 skala model designet for realistisk at simulere den virkelige menneskelige form ved hjælp af fineste materialer.Uanset om du er fan af tegn design, cosplay, modellering, fotografi, maleri, anatomi, eller blot nyde figur indsamling - vil du værdsætte det fineste 1:6 problemfri krop i branchen.

med en normal Talje og Numse form, en visiable skeden.Med ikke-aftagelige fødder.

Du kan ændre hænder på din vilje, i henhold til de forskellige scener.Og det er meget praktisk for at udstille, tage fotos og tegning.

Kunne bruge til rolle design, cosplay, stil, design, fotografering, tegning, udstilling og indsamling osv.

Bemærk: kroppen ikke indeholder hoved forme.huden tone svarer til, at de fleste hovedet modellerer fra andre mainstream 1:6 skala action figur virksomheder.

Funktioner:

Materiale: Silikone, Rustfrit Stål

Buste størrelse:Stor Buste

Samlinger: 28

Stå Højde: ca 30 cm/12 tommer

Pakke størrelse: ca. 35 x 15 x 9cm/13.78 x x 5.91 3.54 tommer

Pakken indeholder:

1x 1/6 Skala Kvindelige Figur Krop

1 Sæt Bikini

1x Stå Kit

4x Plast Hals-Stik

5 Par Erstatning Hænder

1x Manual

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Element Type: Dukker

Tags

Tags: phicen phicen dukke, nude sex, joe, afro phicen dukke, phicen kvindelig dukke, nude toy, phicen jo dukke, jojo pvc, nøgne kvinder, anime jo.

Anmeldelser