Tand pulver herbarica No. 1, udrensning, 50гр. Tandpasta, children ' s tandpasta, cariesforebyggelse, naturlige sammensætning, healing pasta. Tandpasta tand pulver Til tandpasta tandblegning tandblegning ånde fre

kr46.84 kr30.90
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Specifikationer

100% naturlige sammensætning:

Kaolin, zeolit, salvie, mynte peber, lakrids rod, dyr, brændenælde, roden af pink, timian, havsalt, Birk, Ask, Fyr hale, Cedertræ hale, bra hale, Gran hale, æteriske olier, gran og fyr

Metode i brug:

Regelmæssig rengøring morgen og aften, Tage en tandbørste, skyl, våd pensel, dyppe rengøring af overfladen i den tand pulver således, så at glasset forbliver tørt pulver, og våd-på børsten; Børste tænder med bevægelser, der anbefales af tandlæger i 1-2 minutter, og så er Det godt at skylle munden.

Terapeutisk og forebyggende anvendelse

Gælder, når blødning eller smertefulde dösen, stærk tand angreb, tand sten, hvis der er tegn på tandkødsbetændelse, пародонтита eller пародонтоза, caries, øget følsomhed af tænderne, ubehagelig lugt, klynker, smerter i gummerne.Børste dine tænder som ovenfor, Gælder en yderligere del af dental pulver til tandkød og tænder med en børste, forsøger at dække den maksimale overfladen af tandkød og tænder, eller tage to bomuld turunds, fugte dem med vand, og ved at lave grød af pulver og vand, sætte denne grød på turunda, sætte det i munden, Eller tag tandblegning cap og anvende pulver til tandkød og tænder, sætte på toppen af KAP; Holde programmet 10-15 minutter, Fjern turunds, caps, skyl munden med vand.

Dental pulver No. 1 "udrensning"

Dental pulver No. 1-det er 100% naturlige dental sæbe dagligt.Har en blød konsistens, og en frisk duft, ikke har en negativ indvirkning på tænderne.Pulveret har en lav slibende (ADT = 40), kan det bruges dagligt af hele familien.

Pulveret effektivt renser munden hulrum fra den plak, eliminerer bakterier, med regelmæssig brug opløser dental sten.Den fysiske sammensætning af produktet er med til at styrke tænderne, lindre betændelse i tandkød og eliminere smerte.

I den sammensætning, der er en vulkansk mineral zeolit, som bryder dental sten, hvorefter de fjernes med en almindelig børste tænder.Zeolit aktiverer stofskiftet i væv af tandkødet, så smertefulde fornemmelser er elimineret, især efter behandling og proteser i tænderne.

Medicinske urter og planter, som dræber bakterier, desinficere og opdatere munden, helbrede sår.Den naturlige komponenter, der indgår i dental pulver er mættet med emalje calcium.Når du bruger pulver, tænderne bliver stærk, sund, deres følsomhed er reduceret, deres vejrtrækning er forfriskende.

Effekten af dental pulver anvendelse: Renser og desinficerer mundhulen, Fremmer heling af sår på tandkødet; Eliminerer bakteriel plak; Normaliserer syre-base balance i munden; Stopper udviklingen af caries; Forhindrer dannelsen af dental sten; Reducerer tand emalje følsomhed.

Service, Kvalitet og Sikkerhed for Alle produkter på Tmall er godkendt til salg i, Læge af Teknisk og er købt fra officielle leverandører. Kurer levering Vi leverer co harmoni i Moskva med kurer til din gateway eller postamat.Hvis din adresse er ikke omfattet af courier service, vil vi sende ordren via mail. Modtagelse af en ordre, Før du åbner en pakke i overværelse af en kurer eller post medarbejder, kontrollere den for skader. Returnering af produktet * Du kan returnere forsendelsen uden at give nogen grund inden for 15 dage fra datoen for modtagelsen.

* Om bevarelse af varemærket, og emballagens, CAA, office mener, at dette produkt er af ordentlig kvalitet, fra de lister, der er godkendt af Regeringen Beslutninger Nej 55 OT 19.01.1998 og Nej 942 OT 10.11.2011 (T. H. Personlig hygiejne og pasning af produkter, strik, service, osv.) og den afdeling, der mener, at dette produkt er individuelt defineret egenskaber.

Oplysninger om sælgers Navn OOO "skønhed" Juridiske adresse, 109052, Moskva-regionen, Mytishchi kvarter, Mytischi byen, sharapovsky rejser, Hus, 1, kontor-312.2, Arbejdstid vil vi tale om det: døgnet rundt.

Arbejdstid support: fra 10: 00 til 20: 00 (Moskva tid) registrering nummer af posten om etablering af en juridisk enhed, 1075029005292

  • Aldersgruppe: Voksne
  • Element Type: Tandpasta
  • NETTO VÆGT: 50 gr.
  • Mærke: Biobeauty
  • Model-Nummer: 59-1
  • Ingrediens: 100% Naturlige Ingredienser
  • Oprindelse: RUC(Oprindelse)

Tags

Tags: ap-24 tandpasta, asus x008d, toothpast, asus zenfone zs551kl, tandsten tandpasta, asus laser, trækul toothpast, for toothpast, asus pegasus skærm, asus zenfone max plus m1 x018dc.

Anmeldelser

Www Bolt07
2020-11-09
5/5
I use powder regularly. The whole family moved from toothpaste to powder. I like how it cleans. Nice taste. With cash copes well!