3 Stykker Lærred Plakater og Prints Soveværelse Turkis Farve Mælkebøtte Print Home Decor Poster til Værelse Dekoration Billeder

kr159.17 kr79.58
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Beskrivelse

Der står i en tom væg,har du lyst til at pifte dine vægge og tilføje nogle livlighed til dit Hjem?

I trend FINT LÆRRED KUNST, Lad dit hjem, behøver du ikke lede længere ensformigt.

Vores print på lærred er færdig til en exceptionel høj standard.Det har været udskrevet på en HØJ KVALITET (320gsm) lærred ved hjælp af ECO-SOLVENT BLÆK , for et levende billede med enestående farvenøjagtighed.

Bemærk:

Rammen er ikke inkluderet i prisen , for At gemme din forsendelses omkostninger og undgå at ramme beskadiget under transporten.

Produkt Skærm

30x40cmx3pcs

Om Os

Vi er visuelle mennesker, og så er du på.Dekorative Maleri, der betyder en masse for os.Derfor har vi skabt en VISUEL SKØNHED .

Hvis du er på udkig efter et lærred kunst producent, der virkelig bekymrer sig om faglig kvalitet og højt service, er du kommet til det rette sted!Vores prestigefyldte lærred udskrivning service tilbyder fotografer og kunstnere museum print på lærred eller papir til overkommelige priser.

Vi tilbyder de bedste professionel trykning, fotografer og kunstnere, og vi er overbeviste om, at du vil finde vores lærred kunst udskriver til at være den bedste til rådighed.

Vi er nu hovedsagelig at levere print på lærred engros-og drop ship service for vores kunder.

Vi producere og sælger alle former for print på lærred.Vores produkter er de eneste i hele verden, mange udenlandske grossister, website ejere, og de enkelte kunder import print på lærred fra os.

Vores kunder finde i hele verden, og mange af dem har været at drive forretning på lærred udskriver med os i mange år.

Ser frem til vores videre samarbejde!

Bemærk:

1. Forberedelse Tid:vi har brug for 3-5 arbejdsdage for at forberede din ordre i henhold til vores numberous ordrer hver dag.

2. Vær venlig at dobbelt tjekke din adresse, når du skriver i www.ddci.dk,hvis du vil ændre, inden vi sender dem ud,skal du bemærke os den nye adresse. 3. Engros-og drop shipping engros,vil vi tilbyde kæmpe rabat eller gratis express shipping,vi lover hurtig levering.Drop shipping,vi kunne sende varer til dine kunder direkte,og vil ikke efterlade nogen oplysninger om os.

Feedback-1.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

2.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester,er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Skader Under Levering

Vores pris omfatter allerede transit skader, forsikring, så hvis din vare er beskadiget under transporten vi vil give dig en udskiftning produkt uden omkostninger for dig.Men det er dit ansvar at grundigt at undersøge varerne, når du modtager dem, MENS kurer chauffør er der stadig, og FØR du tilmelder til noget.Hvis din vare er beskadiget forud for underskrivelsen bedes du nægte at modtage den eller tegn for den og straks kontakte os.Hvis du tilmelder til det, du accepterer, at det er i perfekt stand og uden erstatning vil blive sendt.

Forud for at sende en erstatning detaljerede billeder skal være sendt til os beskriver skader.Disse fotos skal være taget, og sende det til os umiddelbart efter leveringen.

Returret

Vi står bag vores produkter.Varer kan returneres for ombytning eller fuld tilbagebetaling inden for 30 dage fra den dato du modtager dine varer.

Vi er ikke ansvarlige for nogen køb, efter denne 30 dages periode.

Tilbagesendelse shipping er ansvar af køberen, medmindre returneringen er et resultat af vores fejl, (dvs, din modtager den forkerte vare).

Vi vil betale for fragt udskiftning tilbage til dig, hvis en udveksling er anmodet om.

Negativ feedback løser ikke noget.Hvis du har et problem med din ordre, bedes du kontakte os først.

Vi er altid villige til at arbejde for dig !

 • Form: Lodret Rektangel
 • Funktion: Plakater Og Prints
 • Ramme: No
 • Materiale: Lærred
 • Kalligrafi og maleri type: Lærred Maleri
 • Type: Lærred Oplag
 • Technics: Sprøjtemaling
 • Er Smart Enhed: No
 • Størrelse: 30x40cmx3pcs
 • Frame mode: Urammet
 • Base: Lærred
 • Model-Nummer: VA205211
 • Stil: Moderne
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Mærke: NoEnName_Null
 • Original: Ja
 • Emner: Blomst
 • Medium: Vandtæt Blæk

Tags

Tags: 40x60 plakat, plakat succes, boho lærred turkis, sort turkis soveværelse indretning, soveværelse møbler område!, plakat over havet 5 stykker, grøn ananas, mælkebøtte vedhæng, kunstige mælkebøtte, par knus maleri.

Anmeldelser