2stk Mode Piger, Tøj Sæt Sommer Piger, Tøj Pink Top Ruffle+Cross Bandage Bukser Børn Tøj Dropshipping

kr35.68 kr23.91
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Nyeste Mode Piger, Pige Tøj !!

Høj kvalitet og Helt nye 100%

Main Farve: SOM Billede

Nye inden for Mode Materiale: Bomuld Blanding Opmærksomhed plz: Hvis dit barn er buttet, vi anbefaler at vælge en større størrelse, tak.Bemærk venligst henvise til dine børn faktiske højde og størrelse chart før køb/bud.Tak.

Pakken indeholdt: 1x Toppe & 1x Bukser

Størrelse Chart: Størrelse Toppe Længde Brystet*2 Bukser Længde

Anbefalet Alder 80 20 cm 20 cm

36 cm 1-2 År

90 22 cm 21 cm

39 cm 2-3 År

100 24 cm 22,5 cm

42 cm 3-4 År

110 26 cm 24 cm

45 cm 4-5 År

120 28 cm 25,5 cm, 48 cm, 5-6 År

Der er 2-3% forskel i henhold til manuel måling.check venligst måling diagram omhyggeligt, før du køber varen. 1 inch = 2.54 cm bemærk venligst, at lille farve forskel bør være acceptabel på grund af lys og tv.

Kære tak for din ordre, hvis din ordre er over 100$ kan du kontakte mig,vil jeg give dig nogle rabat, eller sende dig en hurtigere forsendelse måde,have en dejlig dag.vi vil gøre vores bedste for dig tak.

1.Forsendelse

Punkt vil snart blive afsendt når betalingen er godkendt.

Normalt er varen vil ankomme inden for 15-45 dage efter levering af det, Afhængigt af dit land ' s afstand og transport.vi ønsker, at itm snart ankomme til dig.

Du kan henvise til vores Anslåede Leveringstid på hjemmesiden.

2.Tilbagebetaling

Tak for din ordre,hvis din pakke ikke ankommet i lang tid,pls ikke bekymre dig,kan du kontakte os snart, og jeg vil hjælpe dig med at søge pakken i stedet for at åbne en tvist, fordi det er virkelig såre os,hvis det virkelig er tabt,skal du ikke bekymre dig dine penge vil vi refundere dig,så kan du ikke miste noget.Vi behandler hver kunde med en omhyggelig og hensynsfuld, at gøre kunden tilfreds, og har en fremragende,behagelig shopping.

3.Feedback

Der er et gammelt kinesisk ordsprog siger: "mødet er skæbne" .tak for valget af vores butik, vil vi gøre vores bedste for dig,

Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, venligst forlade os 5 stjerner feedback.

Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Og efter det, kan vi tilbyde yderligere ombytning eller refundering service.

Tak for dit forstå.

* Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

 • Ærme Længde(cm): Ærmeløs
 • Overtøj Type: Vest
 • Stil: Mode
 • Krave: O-Hals
 • Ærme Stil: Almindelig
 • Materiale: Bomuld
 • Model-Nummer: tøj sæt
 • Mønster Type: Solid
 • Lukning Type: Pullover
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Køn: Piger

Tags

Tags: ariel brugerdefinerede, sort tøj til hvalp, gratis forsendelse tøj med xxxtentacion, pastel rainbow tutu, klud kid, tutu unicorn, tøj til hund og gris, tøj med en vaskebjørn baby, tøj for børn under 11 år, blomsterprint sæt.

Anmeldelser