2CM Hoved,42PCS Flerfarvet Mini kunstige simulering silke Falske roser camellia,Bryllup Dekoration Til Boutonniere,Garland,Håndled

kr43.23
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

>>> Diameteren på Blomsten Hovedet:Om 2CM(1.18-1.57 Tommer)

Stilk Længde : ca 10-11CM(3.9-4,3 Tommer)

>>> Pakning:6Pieces/Bundt,7Bundles,42Pieces/masse

>>>Størrelsen af hver blomst er der en lille forskel, Fordi det er ren håndlavet blomster,bedes du forståelse

>>> Farve: Som på billedet,fordi skærmen er forskellige for alle,så vil det have en lille farve forskel,tak for din forståelse!

betaling

Betaling Via www.ddci.dk Escrow.(det er bedre at betale med kreditkort for at

Spærrede)www.ddci.dk Escrow, som er en førende tredjeparts online-betaling

platform fra alibaba Group.Spærrede giver dig mulighed for at betale sikkert online

uden at afsløre dine kortoplysninger.du kan også spore leveringen af din ordre og betaling er kun frigivet til leverandøren efter du bekræfte, at du har modtaget ordren.

Hvordan til at betale med anden betalingsmetode, kan du finde på dette link for detaljer

Feedback

Vi vil give dig en positiv feedback, når oversættelsen er afsluttet , vil det blive værdsat, hvis du kunne gøre det samme til os, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Du må ikke forlade en neutral eller negativ feedback direkte uden kontakt med os, Tak igen for at besøge vores butik, vil du have en behagelig shopping oplevelse!

returret

1. Vi indse, at det er svært at købe over Internettet,og vi ønsker virkelig at du skal være tilfreds med købet .for at undgå misforståelser ,kontakt os først, når du har nogen spørgsmål, før du trykker på "køb nu" eller for at byde.

2. Hvis du synes, der er problemer, efter du har fået varen,skal du kontakte os med det defekte billeder inden for 3 dage ,vil vi gøre vores bedste for at løse spørgsmål til dig .othervise vi vil ikke acceptere nogen retur eller tilbagebetaling.Tak for din forståelse.

3. Vi accepterer refusion eller Returnere hvis det er vores fejl, men varen skal starte tilbage inden for 3 dage efter du har modtaget det,at alle retur punkter skal være i original stand

4.For at bytte/Returnere varer, skal køber er ansvarlig for den vende tilbage omkostningerne, vil vi refundere dig umiddelbart efter, at vi får den vare, der skal returneres.

ingen skat løsning

vi erklærer det som "gave" eller "prøve" med lavere værdi for at hjælpe dig med at undgå import skat, men det betyder ikke, at den samlede pris, du har betalt, eller markedsværdien af de varer, der måske er det ikke brugbart i nogle lande med forskellige told-regler, og enhver afgifter eller gebyrer, som er på købers konto.

pakke

pak det rundt med boble filmen for at undgå at blive brudt på den måde,og Sat ind i en kasse.

Vi leverer Freeshipping kun ved normal e-mail med Kina Indlæg

  • Stil: Blomst
  • Mærke: NYAConfetti
  • Salg mængde: 6Pieces/Bundt,10Bundles,60Pieces/masse
  • anvendes: dekorative ,ornament ,DIY du har kort eller gaveæske.
  • Blomst Diameter: 2CM(0.79 Tommer)
  • Materiale: Silke/Stof
  • Type: Display Blomst
  • Model-Nummer: JC037
  • Den samlede længde: omkring 10-11CM(3.9-4,3 Tommer)
  • Lejlighed: Bryllup

Tags

Tags: duplikator form, karate hjelm xs, dupont shirt mænd, karachi undervisere, dupont rygsække, duploe græs-pc ' er, karate materialer, duplo buzz, woody, dupont lighter f.

Anmeldelser