AVY T4000E Batteri Til Samsung Galaxy Tab Tablet 3 7.0 T210 T211 T215 SM-T217A T2105 T210R P3200 Genopladelige Batterier 4000

kr67.38 kr64.01
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Batteri model: T4000E (Hvis du ikke er sikker på, der passer til din telefon , kan være i forhold til dette nummer, er batteriet unikt nummer) Bemærk venligst: > batteriet skal være fuldt opladet før brug. > En midlertidig nedsat kapacitet af nye batteri vil være resulteret fra ikke bruges i længere tid, er det normalt, at den samlede kapacitet vil blive genindsat via anvendes til 3-5 gange. > Når først få batteriet, skal du bruge det ud, afgift for 10 timer for de første tre gange, skal du bruge det ud igen, så er det kun nødvendigt at oplade fuldt ud. > Brug ikke ringere oplader, at genoplade batteriet i tilfælde af at beskadige batteriet. > Du må ikke adskille eller ændre strukturen af batteriet. > Læg ikke batteriet i opladeren for længe.Om Forsendelse: 1. Vi sender pakker inden for 24-72 timer efter købers betaling er bekræftet.Sender du elementer med online track,Tracking oplysninger er tilgængelige inden for 5-10 dage.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 2. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!Garanti: 1. Alle varer vi sælger, er i top kvalitet, der er under streng undersøgelse, før forsendelse.100% Testet og blive gjort vores mærke. 2. Vi lover garanti for kvalitet i 6 måneder, og vi vil reparere det uden beregning.De vender tilbage shipping skal være betales af kunden.Alle retur punkter skal være i god stand.Modtaget gamle genstande,De vil straks sende en ny varer.Feedback: 1. Vi bekymrer os om vores værdifulde kunder, og vil bestræbe os på at løse eventuelle uventede problemer. 2. Hvis du opfylder med at levere varer, bedes du venligst hjælpe til at forlade positive tilbagemeldinger, og vi vil gøre det samme for dig. 3. Hvis du ikke opfylder den varer, er du velkommen til at kontakte os i god tid, og sender besked først, før du forlader negativ feedback eller åbne enhver tvist på alibaba.Du må ikke åbne enhver tvist,vil Vi altid gøre vores bedste for at løse problemet og leve op til din tilfredshed.

Vigtigt Bemærk: fragt-og ekspeditionsgebyr ikke refunderes, og kunden skal være ansvarlig for alle afgifter i forbindelse med returnering og reshipping.Alle retur punkter skal være i god stand.De skal være under gensælges tilstand.Man har lavet fejl er ikke en garanti for, sådan er ødelagt, ridset, og så videre.Før du installerer vores skærm eller andet tilbehør, venligst se vores skærm eller andet tilbehør.Hvis der ikke er noget problem, kan du installere det på din mobiltelefon.Når det er installeret på din telefon, vil vi ikke give nogen garanti eller erstatning.

  • Batteri Kapacitet(mAh): 3501mAh-5000mAh
  • Battery size: Samme som den oprindelige størrelse
  • Mærke: AVY
  • Original eller Ikke: Kompatibel
  • Model-Nummer: t4000e
  • Certificering Af Kvalitet: ce
  • Kompatible Modeller: For Samsung Galaxy Tab 3 7.0 T210 T211 T215 T217A T2105 T210R
  • Kompatible Mærker: Samsung
  • Kapacitet: 4000mAh

Tags

Tags: t4000e, batteri samsung t210, tavlet, teblet, sm t210, headset kenwood, samsung sm t211, T210, galaxy t211, lenovo tab 3 7 730.

Anmeldelser