Næsehårstrimmer for mænd, kvinder, øre, øjenbryn Trimmer hår fjernelse intimbarbering razor skæg ansigt, hår skære Forme Vasket Clipper razor

kr177.13 kr81.48
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Denne high-end akku batteri-drevet næse trimmer med lys LED lys er lavet af høj kvalitet stål; lyset kommer i praktisk, når du har brug for at få fat i dem, der er svære at nå, og der er svære at se hairs Den lette, men stærke, rotary cutting system giver hår til at indtaste trimmer tip fra toppen og også fra de sider, som er meget nyttigt for omstrejfende hår ikke kun i næsen, men også på dine øjenbryn, skæg, og ørerne Lige ud af boksen, du vil mærke forskellen, præcision og kvaliteten af denne trimmer, og det giver en glat trim med sin rustfrit stål af høj kvalitet vinger, og giver dig et perfekt snit hver gang; der er ingen smertefulde trækkes hårene Vores bedste vand-resistent design giver dig mulighed for at bruge denne trimning af i bruseren, og det gør oprydning bagefter hurtig og nem, det er det bedste trimning og skæring værktøj, du nogensinde vil opleve fra en mænds clipper Dette produkt næse trimmer fungerer på bare 1 AA batteri (medfølger ikke), hvilket gør det til en økonomisk overkommelig måde at tage sig af den daglige trimning behov i din næse, øjenbryn, ører og Hvordan at benytte: 1. Åbn batterirummet i bunden og sat i et enkelt AA-batteri. 2. Effekt på trimmber og ilder hoved begynder at slå i en høj hastighed. 3. Sætte trimmer tæt på din næse og starte trimning. 4. Når du er færdig, tag den cutter hoved, og rengør det med den medfølgende børste.Eller, du kan direkte vaskes med vand. 5. Dry cutter hoved og trimmer krop med et stykke køkkenrulle.Pakken indeholdt: 1. XPREEN® Næse & Øre Hår Trimmer 2. Børste*1 3. Bruger manual*1 Meddelelse 1. Skærehoved er vaskbar, men kroppen ikke. 2. Batteriet er ikke inkluderet i prisen.Hvis nødvendigt, kan du købe det separat. 3. Venligst take off cutter hoved, når du ikke kommer til at bruge det i lang tid. 4. Anbring den ikke i en våd eller høj temperatur miljø. 5. Kun for voksne (eller hold det væk fra børn)

  • Element Type: Epilator
  • Bruger: Underarm
  • Materiale: ABS
  • Power Type: Batteri
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Størrelse: 126*25*27mm
  • Mærke: xpreen
  • Model-Nummer: XPRE001B

Tags

Tags: ems lift, pen plasma -, trimmer til sex, quinceanera kjole, øre trimeren, kam grænse, elektrisk shaver til kvinder, el-face wash, quinceanera kjole, kemei erstatte.

Anmeldelser