500W Forstærker yrelsen IRS2092S Mono-Kanals Digital Forstærker i Klasse D-HIFI-Forstærker yrelsen Digital Forstærker

kr121.09 kr82.34
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Specifikationer:

1. Strømforsyning: dual DC strømforsyning ± 58-± 70 V

2. Den nominelle udgangseffekt: 500W (± 65V strømforsyning, belastning på 4 ohm, forvrængning 10%)

3. Effektivitet:> = 90%

4. SNR: 90dB

5. Den total harmonisk forvrængning:

380W (± 65 power 4 ohm højttaler, forvrængning Bemærk:

Bemærk, at 1-3mm adskiller sig på grund af manuel måling.

På grund af de forskellige display-og andet lys, er det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak for din forståelse.

Pakker:

1 x Digital Forstærker Modul

1. Alle emner vil blive dobbelt tjekket og godt pakket, inden de sendes.Emner

vil blive afsendt inden for 3-7 hverdage efter, at kunderne betaler for.Fordi vi har tusindvis af for dagligdags.Vi er nødt til at arrangere en forsendelse man for med en ordre.Vi vil sende varer til dig, ASAP.

2. Vi kun leveres til Bekræftet ordre adresse.Din ordre adressen SKAL MATCHE din shipping adresse.

3. Det tager normalt omkring 20-60 arbejdsdage til at levere pakken til destinationen(for fjerntliggende områder,kan det tage lidt længere).I mellemtiden,kan du vælge DHL Express til at forkorte den shipping tid, hvis du har brug for snarest muligt.

4. Hvis du ikke modtager den inden for 60 dage,er du velkommen til at kontakte os, inden de forlader negativ Feedback,vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

1. Hvis du ikke er tilfreds med varen når du modtager det,bedes du sende det tilbage inden for 10 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Du bedes kontakte os før du returnerer det.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer og specifikke årsag til returnering.

3. Vi vil refundere dig fuld penge,upone modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør omfatter.

4. Hvis varen er beskadiget under transporten, eller ikke kan bruges som normalt,bedes du kontakte os rigtige billeder af de emner, og vi vil refundere dig pengene.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Din tilfredshed er vores første prioritet!

Jeg f du modtage ordre, og det er i god stand,vil vi derfor være taknemmelige, hvis du ville forlade 5-Stjerner Positiv Feedback for transaktionen.

Ellers ville vi være taknemmelige, hvis du ville kontakte os, inden de forlader 1-Stjerne til 3 Stjerner Feedback,vi vil tage fornøjelse at give en tilfredsstillende løsning.

  • Mærke: ALLOYSEED
  • Model-Nummer: IRS2092S
  • Maksimal Effekt Per Kanal: Over 200W
  • Certificering: INGEN
  • Pakke: Ja
  • Kanaler: 1
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Tags

Tags: power faser klasse d-forstærker, headphon amplifi, pass 200w forstærker, irs2092, power mono amp bestyrelsen, transistor-forstærker, 500w bestyrelsen, amplifi hifi, amp strøm, klasse klasse d-forstærker, irs2092s 500w strømforsyning.

Anmeldelser

Samimi5128
2020-12-09
3/5
The product didn't work. It fed +-69 volts and it was input signal and it didn't work.