Halm Bird Nest Birdhouse for Papegøje Hamster Lille Dyrs Bur Fugle, Opdræt Reden fugl Hus Hjem Hængende Indretning Pynt

kr51.81 kr34.70
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Beskrivelse:

100% helt nye og høj kvalitet!

Anvendelse:Hibiscus Græs Bird Nest

Materiale:Græs

Type:Eco-Venligt,Lagre

Størrelse: 16*15cm

Pakke:1pc

Funktioner:

1. Udseende: den smukke og unikke design kan tiltrække fugle og lad dem være villige til at bo i det.

2. Materiale: det vedtager den naturlige græs til at gøre, som er ikke-giftige og skadelige for kæledyr, mens materialet er holdbart og produktet har en lang levetid.

3. Bred anvendelse: reden er meget velegnet til parrot, mus, hamster og andre små fugle eller pelsdyr.

4. Praktisk: størrelsen er lille, og det er let, der er let at opbevare og bærbare.Du kan også hænge det op i buret, da swing toy for fuglen.

5. Ornament: det fysiske design gør det dekorere mange steder, såsom haven, hotel -, loft-og så på godt og give dig en chance for at være tæt på naturen for at lade dig slappe af efter arbejde.

Vægt:

1.Der kan være lidt forskel i farve, på grund af den computer skærm indstillinger.

2.Med forskellen i målingen metode, skal du tillade, at 1-3 cm i størrelse afvigelse (1cm=0.39 tommer).Tak for din forståelse!!!

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal udfyldes med i 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Kontakt os, hvis du ikke modtager din pakke oversteg 45 arbejdsdage omfatter ikke weekender og helligdage.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

2. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen

1. 12 måneder Producent'slimited Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3 måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.ddci.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: græs
  • Type: Fugle
  • Bruger: Hibiscus græs bird nest

Tags

Tags: store dekorative bur, gevir ring, diy dekorative bur, buret ornament, fuglebur ornament, stil dekorative bur, stanless stål, buret dukke, dekorative bur simpelt, bird house udendørs.

Anmeldelser