Yeele Hus Interiør Stue Sofa Bord Planter Fotografering Baggrunde Personlige Fotografiske Baggrunde Til Foto-Studio

kr31.45 kr22.62
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Alsidig

▶ Egnet til nyfødte børn, baby shower, fødselsdag part dekorationer,personlige portræt, produkt og familie foto.Kan også bruges til studie, boder, fester, og til bryllupper & business/kommerciel brug,video optagelse.

Bemærk:

▶ Alle baggrund vil sende foldet.Her er måder at fjerne folder. ★ 1. Rul det op tæt med en cylinder, og venter på 3-4 dage. ★ 2. Varme det med et damp-strygejern på bagsiden af elementet, så det bliver glat igen.Hvis nødvendigt, kan du stryge tilbage overfladen med damp strygejern men ikke tør strygejern.(Bemærk: IP65 vandtæt).

Miljøvenlig:

▶ Lavet af Vinyl stof, ikke-giftige harmløse materiale,syre-fri, genanvendelige!

Tilpas Accepteret:

▶ Vores virksomhed accepterer for tilpasning i henhold til din anmodning!Bare kontakt os dit billede og størrelsen af det.

Tynd Vinyl (Tynd Klud)

▶ Vinyl materiale, der er det bedste materiale til print, da den farve er den mest lyse og levende.Dette materiale er lys, let diaphanous,som er velegnet til indendørs brug.Det er ikke vaskbar.

Polyester

▶ Det er meget blød med god kvalitet.Det kan vaskes, kan også bruges på offentlig, og kan bruges flere gange.

Fordele & Ulemper

▶ Vinyl trykning effekt er lidt bedre end polyester.Vinyl er udskrivning, farve, mætning er højere.Hvis du har særligt høje krav til den troskab af den farve, det anbefales, at du vælger vinyl.Men det vinyl materiale, der vil være nogle krølle på grund af transport.

Tynd Vinyl

▶ Tekstur:Relativt Hårdt ▶ Vaskbar:Ingen ▶ Strygejern: Strygejern bagsiden med lav temperatur ▶ Color: Mest lyse og levende ▶ Bruge tid: Én gang eller et par gange ▶ Ansøgning: Indendørs.

Polyester

▶ Konsistens: Blød ▶ Vaskbar: Ja ▶ Strygejern: Ja ▶ Farve: Lyse ▶ Bruger tid: Kan bruges flere gange ▶ Anvendelse: Indendørs Og Udendørs ▶ Rynker: kan reduceres ved strygning eller vask

Om Customizetion

Vi leverer gratis tilpassede tjenester.Kontakt mig venligst inden du afgiver en ordre og fortælle mig din kreativitet.Vi vil lave stikprøver for dig, indtil du er tilfreds med det.

Acout Rynke

Luften mail har størrelse begrænsninger, så vi var nødt til at sende det via en foldning måde i stedet for rullende, og det vil være normalt, hvis der er nogle rynker.

▶ Metode 1

★ Du kan Strygejern sin bagdel for at fjerne rynker.Bemærker. bemærk: Brug en lav temperatur!

▶ Metode 2

★ Rulle det op tæt med en cylinder, og venter på 3-4 dage.

▶ Metode 3

★ Varme det med et damp-strygejern på bagsiden af elementet, så det bliver glat igen.Bemærk strygejern den bageste overflade med dampstrygejern.(Bemærk: IP65 vandtæt).

Om Farve Forskel

▶ , Da farve-tilstand på skærmen og printeren er fundamentalt forskellige, farve forskellen er uundgåelig, men vi kontrollerer denne fejl meget godt, og vil ikke påvirke effekten af foto-optagelse.Hvis du har forvirring om dette, bedes du kontakte os for at få en henvisning foto.

  • Materiale: Vinyl
  • Model-Nummer: NZY00587
  • Type: Spray Malet
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: Yeele
  • Pakke: Ja

Tags

Tags: bærbare tabel foto, foto studio tabel, baggrund kage, baggrunden vindue, øl ur, baggrunden fotografering rummet, tulle baggrund tabel, baggrund spejl, for boligindretning, daiwa saltiga.

Anmeldelser