For Kyocera DuraForce Pro E6810 E6820 E6830 E6833 LCD-Skærm Med Touch-Skærm Med Ramme Digitizer Assembly Udskiftning

kr171.67 kr161.37
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

For Kyocera DuraForce Pro E6810 E6820 E6830 E6833 LCD -

For Kyocera DuraForce Pro E6810 E6820 E6830 E6833 LCD-Skærm Med Touch screen Digitizer Assembly Udskiftning Med Værktøjer Store A+++ Konkurrencedygtig Pris, Fremragende Service, Professionel QC Team Stor Emballage Købe mere end to stykker, giver vi stor rabat, velkommen til at kontakte os.

Gaver Til Værktøjer Klude 3M Sticker

Vi Leverer Kun Ét Sæt Gave, hvis du køber mere end én,kan vi også give et sæt i gave.Værktøjer er de gaver, vi kan ikke garantere, at det kan Vi ikke give, installation, Video, du har brug for at finde den video fra youtube.

Efter-Salg-Kundeservice

1.Tak for dine ordrer på grund af din tillid,hvis der er problemer ,bedes du kontakte os.Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem. 2.Hvis du har problemer,bedes du må ikke åbne tvist.vi vil kigge på grund, og vi er ansvarlige shop.Hvis det er vores problem, som vi vil foretage vores varetager.Fortvivl ikke for det. 3.Hvis du ikke er professionel Reparation af person,bedes du gå til værksted og de vil hjælpe dig til at teste for det første.hvis det er ok så skal du bede dem om installation.du må ikke installation og derefter sagde, at det ikke er ok.fordi du har brug for til at betale for telefonen udskiftning gebyr. 4.Det element, vi vil teste det.hvis de dele, der har problemet, bedes du kontakte os inden for 48 timer.

Satisfacation Give Os 5 Stjerne

Tilfredshed er meget improtant til os, skal du ikke give os en Negativ feedback( én stjerne, to stjerner,tre stjerner er, at alle negative feedback) Hvis du har problemer, bedes du kontakte os, før du giver os negativ feedback.Bedes du give os 5 stjerne DSR (Detaljeret Sælger Vurderinger) kan Du kontakte os, før du åbner den tvist og negativ feedback.nogle gange kan vi kan ikke besvare din mail hurtigt, fordi mange af mail nødt til at svare, og den tidszone, der er anderledes.du kan hjælpe ved at forstå, og vi vil give dig et svar.

Forsendelse og sporing

1.Vi vil arrangere en forsendelse inden for 24 timer til 5 arbejdsdage (udelukker weekend og ferie) efter betaling er bekræftet af www.ddci.dk. 2.Vi vil bruge www.ddci.dk Standard eller Direkte til skibet sig at være mindre end 2 kg produkt 3.Hvis du ikke får det inden for shipping tid.kontakt venligst.spørg os udvide fragt eller check til grunden.

Vores Emballage

Vi Bruger det Hårde skum Boks,Anti-skader, meget god kvalitet Kasse for at arrangere en forsendelse.pack godt til kunden.

  • Model-Nummer: For Kyocera DuraForce Pro E6810 E6820 E6830 E6833
  • Touch-Skærm Type: Kapacitiv Skærm
  • Skærm: > 3"
  • Materiale: IPS
  • Type: LCD - & Touch Screen Digitizer
  • LCD-Kit: Ja
  • Mærke: HLZXZM
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Punkt Betingelse: anvendes

Tags

Tags: slynge blød, kyocera ny, original, touch screen digitizer til infinix, kyocera-printer toner, glas micromax, fk 1150, Film, 3 mm tov, kæde, sag for kyocera duraforce, kyocera.

Anmeldelser

Rennefree
2021-01-31
5/5
Пришло быстро. Установил - всё работает!