Side Massageapparat Varme til Kvinder Trådløse Elektriske Massageapparat til Hænder, Aircondition, Massage Håndled, smertelindring & Finger Følelsesløshed

kr398.53
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

【Æltning, lufttryk, Heat 3-i-1】Det mål forskellige akupunktur-punkter og give æltning massage med 4 massage hoveder.Top og bund airbags rytmisk tryk på langs fingre, hænder og håndled til at pleje alle de sider af din hånd.Desuden er, det kan give trøstende varme til at varme din kolde hånd. 3-i-1 funktion er mere effektiv til at lindre træthed i hånden, stiv finger samlinger og smerte, ru hænder end traditionelle enkelt komprimere luft funktion. 【Justerbar & Brug For Begge Hænder】i Henhold til ergonomi og vedtager en fem-finger design, dybt massage og slappe af hele din hånd.Du kan flytte din tommelfinger til frit at tilpasse din side til den mest komfortable massage position.Egnet til din venstre og højre hånd. 【3 Massage Modes & 3 Styrker Med Valgfri Varme】3 Valgbare massage modes og 3 styrker til at rumme din komfort niveau. 2 Varme Niveauer at vælge i henhold til individuelle behov og præferencer.Giver lindrende varme med dybe-infrarøde energi til hånd 104 - 122℉ (40 - 50℃) for at fremme blodcirkulationen, yderligere at reducere finger og håndflade træthed, ømhed og varme din kolde hænder. 【Genopladelige & Bærbare】CINCOM hånd massageapparat med indbygget 2500mAh genopladelige lithium batteri kan vare 60-90 minutter efter fuld opladning, hvilket gør det muligt at lave en hånd massage rejse når som helst og hvor som helst.Det vil automatisk blive stoppet for at spare strøm efter at have brugt 15 minutter.Det er let og transportabel til at bære med en opbevaringspose. 【Det Første Valg For Kvinder】Alle har behov for et dagligt hånd massage til at lindre spændinger i en travl hverdag.Det er en ideel side afslapning gave til din kone, mor, pige venner og slægtninge til at lindre smerter i hænder og forbedre deres sundhed.

  • Standard Spænding: 220V
  • Certificering: CE
  • Anvendelse: Hånd
  • Mærke: pilinni
  • Stik Type: US-Stik
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Tags

Tags: creme følelsesløse, komprimere massage, muskelsmerter, tilbage massage træ, rygsmerter, anal finger, hot detox, bh el, finger fysioterapi, magnet-massage terapi.

Anmeldelser