Forkæl din hund med lækkert tilbehør

Trænger hunden til en masse lækkert tilbehør? Så kan du med fordel søge på diverse hjemmesider og vedlægge de fysiske butikker et besøg. Uanset om hunden trænger til et nyt halsbånd eller en ny hundeseng, så kan man ikke andet end at købe lidt flere ting end planlagt. Indenfor bare kategorien legetøj kan man få en masse lækkert tilbehør, som hunden vil blive glad for. Du kan være heldig at finde en masse gode tilbud på hjemmesiderne og i butikkerne.

Hvad hunden ikke kan undvære

Der findes en masse tilbehør til hunde, men det er ikke alt, som hunde reelt set har behov for. Hunden har naturligvis brug for snor, halsbånd, hundetegn, legetøj og en hundeseng. Hundesengen kan diskuteres, men det er vigtigt, at hunden har et såkaldt ”safe place”. Med ”safe place” menes et sted, hvor hunden kan have frirum og hvor den ikke bliver forstyrret. I forbindelse med småfolk i hjemmet er det en god ide, at børnene ved, at hunden har pause, når den ligger i hundesengen. På denne måde undgår man at hunden siger fra, hvis børnene går over dens grænse. Af legetøj har hunden brug for noget, som den kan gumle i såsom kødben. Hunde har godt af at kunne bruge deres tænder og gnave i ben. Især som hvalpe er det vigtigt, at hvalpene har noget at tygge i, så det ikke ender med, at de destruerer hjemmet. Hvalpenes tænder kløer en del, hvilket gør, at det er vigtigt, at de har noget at beskæftige sig med.

Det er vigtigt, at hunde også har noget legetøj, der kan stimulere dem mentalt. Hunde bliver ikke kun trætte af at være fysisk aktive. Hunde skal have lov til at bruge deres hjerne og dermed arbejde for at få succes. Af stimulerende legetøj kan man bl.a. få foderbrætte eller foderbolde. I foderbrætte skal hunden kunne bruge tungen for at få fat i godbidderne, imens hunden skal skubbe til foderbolden for at kunne få godbidderne ud. Mange hundeejere tror, at det er nødvendigt at købe en madskål til hunden. I bund og grund er det ikke et must, da hunden kan blive stimuleret ved, at foderet bliver smidt på græsplænen.

Populært hunde tilbehør i forbindelse med kørsel

På internettet bliver der købt rigtig mange hunde transportkasser, da det typisk er billigere at købe det på internettet. Selvom det endnu ikke er lovpligtigt at hunden skal være fastspændt eller være i bur, så er mange hundeejere så fornuftige, at købe et bur til deres hunde. Pluto metalbure er en transport model, som er meget populær. Buret er lavet af god materiale og findes i mange størrelser, så man kan finde et bur, der passer til sin hund. Et andet populært mærke er Trixie aluminiums transportkasse, som er et meget solidt bur. Buret består af skrånede vægge, hvilket gør, at buret nemt kan være i bilen. Hundeseler er også meget efterspurgte af hundeejere. Man kan købe sikkerhedsseler i forskellige størrelser, som skal sidde fastspændt i selen og i hundens sele. Når hunden er fastspændt sikrer man sig, at hunden ikke flyver gennem bilen, hvis man skulle være ude for et uheld.

Send a Comment

Your email address will not be published.