Få det gode bredbånd og spar penge

Når det kommer til internet er der rigtig mange danskere som hvert år bliver røvrendt, for at sige det lige ud. Det er lidt ligesom mobiltelefoner. Rigtig mange mennesker har nogle abonnementer som de altså bliver taget på at have. Det er en kultur hvor firmaerne tjener rigtig godt på, at få fat i folk, som måske ikke har så godt styr på deres ting. De er ikke over, at prakke forskellige gebyrer eller begrænsninger på, som folk egentlig ikke har nogen grund til, at skulle betale. Men hvad er der så at gøre for os, den helt almindelige dansker? Vi vil jo trods alt bare gerne have noget godt og hurtigt internet som nok skal stå os ved. Vi er trætte af, at have en forbindelse som hopper af hvert andet minut og som ikke lader os se Netflix i den høje kvalitet, vi betaler så mange penge for!

Jeg skal sige til dig hvad løsningen er! Det er simpelthen, at tage op til de forskellige firmaer som står for disse ting og bede dem om en anden løsning. Du skal ikke have en eller anden ringe forbindelse, nej, du skal da helt klart have bredbånd! Men vent, hvad er det nu lige bredbånd egentlig er? Det er jeg rigtig glad for, at du spurgte om, lad os bare gå i gang med det:

Hvad bredbånd er, og hvad det ikke er

Når det kommer til internet er der som sagt mange mennesker som ikke helt har styr på de forskellige ting, og det fører altså også til, at der er rigtig meget misinformation som spreder sig forskellige steder, og det er lidt af en skam, for når det kommer til bredbånd så er det faktisk overhovedet ikke svært lige at få styr på hvordan det fungerer. For at tage Wikipedias definition, så er bredbånd blot noget, som kan indeholde eller håndtere forholdsvist brede spektre af frekvenser. Det er en relativ term og skal altid forstås i den kontekst det snakkes om. Det vil altså også sige, at man kan snakke om bredbånd når det kommer til lydkvalitet og lignende. Det handler bare om, at der er rigtig meget data på spil. Men hvad er det så, når det kommer til internet?

Bredbånd er altså bare nogle forbindelser som overgår visse hastigheder således, at de er rimelig hurtige. Det er altså lidt af et subjektivt emne siden det hele tiden kan ændre sig, men en ting er altid slået fast og det er, at bredbåndets hastighed kun går op, og ikke ned. Det vil i andre ord sige, at hvis du bestiller bredbånd i 2017 er det langt hurtigere end det, man fik i 2007, så du skal ikke være bange for, at det er noget gammelt teknologi du køber. Du kan faktisk anse det som en form for garanti på, at det er noget som vil give dig en forbindelse, der nok skal være hurtig nok til at kunne tilfredsstille dig.

Send a Comment

Your email address will not be published.